Hur vill du ha äldreboendet i Fellingsbro?

Entrén till Fellingsbro folkhögskola

Nu satsar kommunen på äldreboende i Fellingsbro.

Roger Sixtensson

Det kommunala fastighetsbolaget Lindesbergsbostäder AB har sålt fem fastigheter med totalt 279 lägenheter. Anledningen är att man vill satsa på nya byggnader. Äldreboende i Fellingsbro och Storå har varit på tapeten.

Information har tidigare givits i Storå på kommande planer. Nu är det dags för Fellingsbro. Det blir  tisdagen 6 november kl. 18:00 i Fellingsbro Folkhögskolas aula.

Irja Gustavsson

Där får du träffa vd Roger Sixtensson, Kommunala bostadsbolaget LIBO:s  och kommunalrådet Irja Gustavsson. De kommer att informera kring planerna att bygga ett boende för lite äldre personer i Fellingsbro. Alla men speciellt invånare i Fellingsbro
socken med omnejd är hjärtligt välkomna.

Kaffe och smörgås kan köpas i pausen för 30 kr.

Mötet arrangeras av Föreningen Fellingsbro socken.

Det här är ett fantastiskt tillfälle att framföra dina önskemål.

About Elias ben Salem 409 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.