Hur vill du att Fellingsbros framtid ska se ut?

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

En spännande vecka är på väg. Tisdag den 2 oktober 19:00 på folkhögskolan kommer Arne Wikström ha ett samtal med Alfred Ruth om hans nyutgivna bok  Fermis filter. Den  utspelar sig i Fellingsbro 2048 i ett samhälle som vi fellingsbroare har varit med om att skapa. Är det så vi vill att framtiden ska se ut i Fellingsbro? Vilka möjligheter och hot finns det med den teknik som i dag tar form? Hur kan vi  påverka vår framtid i Fellingsbro?

Redan på onsdag kan du vara med och göra detta på ett väldigt konkret sätt. Då har sockenföreningen årsmöte på folkhögskolan och en ny styrelse ska utses. Hur vill du att den ska se ut. Kom och säg din mening och vad med och påverka din egen framtid. Vi har själva ett väldigt stort ansvar för Fellingsbros framtid.

Vänligen

Elias

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.