En härlig tur på Lindesjön och Råsvalen 

Råsvalen Foto: Kerstin Ahlgren
Maskinist Agnetha Svensson och skeppare Bo Wessman Foto: Kerstin Ahlgren

Torsdagen den 5 juli samlades SPF seniorerna från Fellingsbro på kyrkbryggan i Lindesberg för att kliva ombord på M/S Råsvalen. Skeppare Bo Wessman styrde ut på Lindesjön mot Bottenån och vidare ut på Råsvalen. Bo och maskinist Agnetha Svensson guidade  oss och berättade underhållande om vyerna vi passerade.

Innan vi vände åter mot Lindesberg serverade Agnetha gott kaffe ute på sjön. Efter 3 timmar på sjön smakade det bra med lunch på Café Oscar, innan mätta och nöjda resenärer vände hemåt berättar Kerstin Ahlgren från utflykten.

Kerstin Ahlgren
About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.