Leader Mälardalen på besök i Fellingsbro

Lisa Enochson och Sofia Ohlsson

Måndagen den 18 juni startade Leader Mälardalen sin husvagnsturné utanför handelsträdgården Solhem i Fellingsbro. Lisa Enochson, projektledare Ung i Mälardalen  och Sofia Ohlsson, projektledare Mobilisering – Klimat, energi och miljö tog med varm hand om besökarna.

En glad Lisa berättar.

-Syftet med turnén är att leva upp till Leaders mål att stötta landsbygdens utveckling. Det är självfallet väldigt bra att komma ut och träffa potentiella personer med goda ideéer som  kan skapa företag och aktiviteter som utvecklar bygden.

-Det kan exempelvis vara att starta en lokal saluhall med bygdens matproducenter inflikar Sofia. Det många inte tänker på är det finns aktiviteter som man kanske inte tycker passar in såsom att gå samman och fixa musikfestivaler.

Leader Mälardalen

Hur kom det sig att ni började i Fellingsbro?

Båda säger nästan samstämmigt. -Det var ganska naturligt att börja i ena änden av verksamhetsområdet. Fellingsbro kändes naturligt med goda erfarenheter från tidigare satsningar. Idag har vi haft många stimulerande samtal och vi hoppas naturligtvis att några ska komma till skott och ta kontakt med oss.

 Ung i Mälardalen

Är någon nyfiken eller har  någon fråga så är det bara att kontakta oss.

lisaLisa Enochson, projektledare Ung i Mälardalen
Telefon:              070-250 53 59
E-post:                lisa@leadermalardalen.se

sofiaSofia Ohlsson, projektledare Mobilisering – Klimat, energi och miljö
Telefon:              073-727 54 84
E-post:                sofia@leadermalardalen.se

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.