Vernissage med Siv Leander i sockenstugan

Vernissage

Vernissagen blev mycket uppskattad. Det kunde lätt ses på besökarnas kroppsspråk och anletsdrag när de gick runt och tittade på konstverken. Siv Leander säger:
-Jag har arbetat inom sjukvården i många år.  Miljön har varit steril och inte särskilt stimulerande. Utsmyckningarna var inte särskilt upplyftande. När jag och några  konstnärsvänner fick tillfälle att ställa ut våra verk i sjukhusets kulvertar så fick vi väldigt fin respons. Många besökare kom fram  med glada miner sade att de blev väldigt glada över tavlorna.

Vid en närmande betraktande ser vi att under ett antal verk finns en liten bild av Fellingsbrosigneten. Hur kommer det sig?

-Med åren har det blivit alltfler fellingsbromotiv i mina tavlor. Jag vill gärna dela med mig hur fint det är i Fellingsbro.

Man kan se att du har lagt ner mycket möda med att presentera dina alster.

-Självfallet vill jag att tavlorna ska komma till sin rätta. Allt ifrån att bakgrunden ska framhäva motivet på tavlan till att ramen är färgad till att matcha färgerna i tavlan.

Till sist om man tar tid till sig så upptäcker man att hela utställningen återspeglar sig i din bok.

 

 

 

 

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.