Idétorka…är det värmen?

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Den översiktsplan som kommunen tagit fram för hela kommunens utveckling ska snart klubbas. Det gäller även för utvecklingen av vår socken Fellingsbro. Därför efterlyste vi dina synpunkter på och önskemål om vad du tycker att kommunen ska satsa på för att utveckla vår fantastiska socken.  Men faktum är att det inte kommit in en enda synpunkt. Kan det bero på idétorka i värmen? Hur som helst är de lite synd eftersom det är betydligt lättare att påverka beslut innan de tas än när de väl är tagna.

Så jag försöker igen: Vad har du för synpunkter på och önskemål om hur Fellingsbro socken ska utvecklas för att inte avvecklas? Samla tankarna och sätt fingrarna på tangentbordet! mejla dina synpunkter till elias@fellingsbro.se.

Vänligen

Elias

 

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.