Funderingar kring sockensigillet av Hans Åbyhammar

Har du funderingar kring vårt vackra sigill?

Från Fellingsbroboken 1994 skriver Hans Åbyhammar om historien bakom sigillet. Du kan själv bilda dig en uppfattning på följande sidor.

För muspekaren över texten så dyker menyn upp för att se alla sidorna.

Detta sigill är ett fantastiskt fint varumärke. Hembygdsföreningen har med det  liksom fellingsbro.se. Har du idéer om hur man skulle kunna använda det?  Hör av dig till redaktionen – info@fellingsbro.se

sigill

 

 

About Elias ben Salem 306 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.