Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Oppboga

”Nu grönskar det i dalens famn…” sjungs ofta på våren. Denna tid då många vill ut och njuta av naturen. Och det gäller att passa på och ta tillvara på tillfällena. Kanske har du ett eget smultronställe som du återvänder till år efter år, eller hemma vid ditt eget hus.
Denna bilden är från Oppboga. Runt arbetarbostäderna som byggdes för dem som arbetade på Oppboga bruk har det funnits olika vårlökar planterade sedan tidigare och i höstas gjordes nyplanteringar. När man strosat runt här och tittat på det som är planterat kan man fortsätta över Oppboga dammar och njuta av alla vitsippor och den späda grönskan.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.