Mellan syren och hägg

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Det är bara att erkänna, fellingsbro.se är lite tunnare än normalt. Det är våren/försommaren som sätter krokben för en innehållsrikare nättidning. Den här tiden på året är det så mycket man ska hinna med. Men fram för allt ska man njuta.

Varje dag händer det något nytt i naturen. Det gäller att hinna upptäcka det. Jag förstår den skomakare som satte upp skylten med ”Stängt mellan hägg och syren” på dörren till sitt skomakeri. Men själv kan jag mycket väl tänka mig att i stället ha stängt mellan syren och hägg.

Nästa vecka, när den värsta hetsen lagt sig inför årets sådd och planteringsarbeten, hoppas jag att vi kan komma tillbaka med en lite fylligare nättidning.  Till dess kan vi glädjas åt att alla potatisodlare kommer att få det lugnare i vårbruket. Det sägs nämligen att forskare har lyckats korsa in en encellig levande organism i den välkända potatissorten Magnum Bonum. Därmed har man fått fram en helt ny sort som heter Magnus Bonum och som går och sätter sig själv.

Har du något du tycker att vi ska skriva om? Hör då av dig till mig på elias@fellingsbro.se.

Trevlig vår/försommar!

Elias

About Elias ben Salem 159 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.