Familjecentralen skapar kontakter

Anna Holgersson och  Familjecentralenss nya möteslokal

Familjecentralen i Fellingsbro har kommit in en bit i vinter- och vårsäsongen. En nyhet är ett nyinrett målar-och skaparrum som invigs inom kort. Nya är även öppettiderna.

Familjecentralen har utvecklats till att bli en viktig mötesplats för blivande föräldrar och för föräldrar med  barn mellan 0-6 år. Här kan

Anna Holgersson

man leka , fika och umgås med varandra. Om man vill kan man även få stöd i och hjälp i konsten med att vara förälder. Ett samarbete finns mellan Familjecentralen, BVC och mödravården.

Helena Axberg, Fellingsbro, är en av pedagogerna på Familjecentralen. Hon berättar att det varit några färre beökare på Familjecentralen nu i vinter jämfört med i höstas.

-Kylan och influensan har säkert bidragit till det. Dessutom har vi upptäckt att vår verksamhet ibland krockar med den populära ”Bamsegympan” så vi kanske får se över våra öppettider igen så att barnen och deras föräldrar slipper välja bort en rolig aktivitet.

Men de öppettider som gäller nu är tisdagar 14. 00 – 16 30 samt torsdagar 08 15- 10 45.

-Välkomna, säger Helena och Anna Holgersson

 

About Arne Wikström 236 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.