En gospelkonsert med sväng, gung och mycket glädje!

Fellingsbro gospelkör och gospelskörledaren Joakim Arenius.

Det är två orsaker/anledningar till att det kommer att svänga och gunga rejält i Fellingsbro kyrka den 17 mars!

-Varmt välkomna! säger Helena Balke. Hon är  kantor i Fellingsbro Näsby församling och hon är den som håller i gospelkonserten.

Gospelskörledaren Joakim Arenius

Fellingsbro kyrka är stor och vacker. Dessutom är den synnerligen levande. Som nu, med en gospelkonsert som har alla förutsättningar att låta både bra och spännande. Grunden till det är Fellingsbro gospelkör. Till

Sannolikt kommer det bli svårt att sitta stilla när den här konserten drar igång!

den här konserten den 17 mars har kören även tagit med sig några gospelvänner. Bl a Evelina Balke och Victoria Broström, de kommer som solister att fylla på med några ”extratoner” och ännu mer genuin, glad

sångarglädje.

Till det kommer så Joakim Arenius från Örebro. Han är både välkänd och erkänd i gospelkretsar som körledare och gospelsångare. Bl a har han gjort skivinspelningar med gruppen Praise Unit.

Helena Balke lovar att det blir en mycket bra gospelkonsert. -Välkomna!

Vi kommer att bjuda på både traditionell och lite mer modern gospel, säger Helena.

-Jag känner mig både glad och stolt över att kunna säga: ”Välkomna till vår fina kyrka och en härlig konsert!”

Ett gott råd: Boka in den 17 mars klockan 18:00.  Då kommer det att svänga så att kyrkan gungar! En rik upplevelse som dessutom är gratis.

 

About Arne Wikström 236 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.