Inspiration rakt in i kroppen

Foto: Lena Erixon

I morgon lördag den 3 februari är det åter dags för Fellingsbro Gymnastikförenings inspirationsdag, där fokus ligger på att deltagarna utmanar sig själva. Duktiga inspiratörer och varierande pass hjälper förstås till. Och än är det inte för sent att anmäla sig!

Dynamic Flex, Body Attack, Sh’bam, CXWORX och Body Balance – det är inte helt enkelt för en utomstående att dechiffrera namnen på de olika passen som erbjuds under inspirationsdagen. Men man kan också säga att Dynamic Flex står för träning i flexibilitet, styrka och rörlighet, Body Attack för en rejäl pulshöjning och Sh’bam för fart och enkla danssteg. CXWORX tränar din bålstyrka och Body Balance är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Så enkelt kan det vara!

Ida Thielebeule är en av föreningens instruktörer och ser fram emot inspirationsdagen i Ekbackens idrottshall i Fellingsbro:

– Det är helt enkelt jätteroligt. Man får sig en verklig utmaning och får chansen att prova nya träningsformer. Syftet med hela dagen är ju att den ska inspirera både oss instruktörer och vanliga motionärer att träna mer.

Den som föranmäler sig senast fredag den 2 februari 23:59 har chansen att delta i utlottningen av en välfylld ”goodie bag”. Men det går också bra att komma till idrottshallen på lördag förmiddag för en anmälan på plats. Hela inspirationsdagen pågår mellan 09:00 och 13:45 och priset för deltagande är 300 kronor.

Maria Andersson

About Elias ben Salem 199 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.