Träna för livet och lätta på plånboken!

För inte så länge sedan var det ”Run for Hope” i Ullersätter. Nu är det ”Träna för livet” i Ekbackens idrottshall i Fellingsbro.

Om det står en förvånad kvinna bakom varje framgångsrik man verkar det stå en glad och initiativrik tjej bakom varje idrottslig välgörenhetsaktivitet i vår socken Fellingsbro.

Elin Nilsson var hjärnan bakom motionsloppet Run for Hope i Ullersätter för ett par veckor sedan. Det slutade med att folk sprang in drygt 13 000 kr till Barncancerfonden!

Elisabeth Merin är ordförande i Fellingsbro Gymnastikförening som på lördag drar igång ”Träna för livet” i Idrottshallen. Behållningen från det arrangemanget går direkt in i Rosa Bandets bröstcancerfonds kassa!

– Vi börjar kl 11.00 och håller på till ca 15.00. Under dessa timmar kommer våra duktiga instruktörer att köra kortare instruktionslektioner från våra vanliga träningspass. Alla är välkomna att delta och prova på. Jag kan garantera att det är kul! säger Elisabeth.

Kostnaden för att delta i något av ”Träna för livet”-passen på lördag är 50 kr och pengarna går som sagt raka vägen till Rosa Bandet. Det innebär att träningskostnaden egentligen är en investering i medicinsk forskning om bröstcancer.

Naturligtvis kommer fellingsbro.se att vara på plats och rapportera från lördagens träningspass i Idrottshallen.

About Arne Wikström 229 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.