Allt är möjligt…

…underverk tar bara lite längre tid. 

Därför behöver vi din hjälp. Nyheter finns i överflöd. Det är bara att trycka på ”Tipsa oss” i menyn eller fylla i formuläret för att anmäla evenemang.

Jag träffar på gymmet för oss lite äldre många glada uppskattande fellingsbroare. En del av dem har saknat information som fanns i gamla portalen. Vi tar till oss det ni säger – exempelvis dagens födelsedagar i Fellingsbro.

Vi tycker att det har varit fantastiskt med enkätundersökningen om skyltarna. Allt är inte svart och vitt. Själv hade jag fördragit skyltar i fellingsbrofärgerna blått, gult och grönt, när man kommer in i socknen. Skyltarna borde placeras där man kommer in – exempelvis vid länsgränsen till Arboga – inte när man kommer in i stationssamhället.

Vi hör alltför ofta att vi är gnälliga. Låt kvirret gå över till konstruktiv kritik med förslag till vad som ska göras. Använd gärna fellingsbro.se för att tala om vad vi vill. Folktandvården är och har varit en följetong. Vi blev naturligtvis glatt överraskade när vi fick beskedet att kliniken skulle totalrenoveras. Ingenting har hänt sedan den stängdes i juni. Efter kontakt med Folktandvården har vi har fått förklaringar varför renoveringen av tandvårdskliniken tar sådan tid. Vi kommer naturligtvis att följa upp detta.

Har du någon hjärteangelägenhet. Tveka inte – tipsa oss!

Vänligen

Elias

About Elias ben Salem 159 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.