Rotarypengar till skidspår

Torsten Baeckström till vänster bekräftar med ett handslag med John Martinsson att Rotary bidrar med 12.000 kronor för köp av spårutrustning.

Fellingsbro orientering lägger med frivilliga krafter skidspår varje år på Käglan. Med de allt snöfattigare vintrarna behövs ny spårutrustning där man kan hantera snön på annat sätt än tidigare.

Man har själva investerat i en ny snöplog.

Den nya utrustningen är ett paket med snörulle/snövält utrustad med hyvelstål som rakar av topparna och jämnar underlaget innan rullen kommer och preparerar snön. Den passar perfekt till den mindre skoterleden eller till att preparera längdskidspår i både klassisk stil och skate spår.

Fellingsbro orientering gör ett fantastiskt arbete och därför har Fellingsbro Rotaryklubb beslutat att stödja inköpet av ny spårutrustning.

About Elias ben Salem 250 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.