Välkommen på vernissage!

En av Fellingsbro sockens kända konstnärer, Inga-Lill Häggqvist, förbereder just nu en konstutställning i ”Sockenstugan” på Bergsvägen i centrala Fellingsbro.

Förutom Inga-Lill ställer även några andra av socknens kända konstnärer ut sina akvareller, oljor och akryler i ”Sockenstugan”. Det är Håkan Johansson, Carin Nystedt-Andersson och Karin Bagge. Dessutom finns även ett antal mycket, mycket fina fotografier tagna av den oerhört skickliga fotografen Sven-Olov Axelsson, hemmahörande i Fellingsbro.

Den 7 oktober blir det vernissage mellan kl 10:00-15:00. Och här kan vi faktiskt tala om att det är världspremiär för en konstutställning i ”Sockenstugan”.  Förhoppningen är att denna utställning kommer att följas av många fler eftersom Fellingsbro socken har ett mycket rikt konst- och kulturliv.

About Arne Wikström 313 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.