Tankar om en och annan väg

Tänk att vår järnvägsövergång i samhället äntligen blev helt farbar. Men oj, vad länge vi fick vänta! Snart nog lärde vi oss att från norr hålla riktigt långt till höger för att minska hoppandet. De är nu nästan så att det fortfarande sitter kvar i ryggmärgen, när vi ska passera. Ujejuj !

Och tänk, nästan hela Torgvägen är nu i bästa skick. Och tack för asfalteringen på Hemköpsparkeringen – äntligen ! Och tänk igen att efter ”bredbanderiet” blev förra året den bedrövliga Ängebyvägen slät och fin. Man får tacka – men – att nere vid Torgvägen lägga dagvattenbrunnen högre än vägen var ju inte så lyckat. Visst, vattnet dunstar ju bort så småningom, men i vintras var det inte så trevligt, när smältvattnet frös i själva kurvan. Hej och hå !

Bild och information har skickats till kommunens vägavdelning. Man tackade för detta, så får man nu fundera ett år eller två, så kanske även det blir bra. Ack ja !

Sven-Rune i byn.

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.