Läser du fellingsbro.se? Du är inte ensam, det gör över 8000 till!

Sedan första numret av fellingsbro.se kom ut förra fredagen har intresset varit stort runt om i landet. Ja, till och med i världen!
Här kommer rykande heta siffror om hur tidningen fått spridning över nätet.

Angelia Ruth, som är teknisk redaktör på fellingsbro.se, har under den gångna veckan med spänning följt hur fellingsbro.se har fått större och större räckvidd på nätet. Hon ansvarar för alla tekniska aspekter av tidningen och tycker det är roligt att i realtid se hur tidningens reportage tas emot av läsarna.

– Jag är utbildad inom digital dataanalys och har diverse verktyg jag använder mig av, för att se hur våra läsare interagerar med sajten och Facebook-sidan, säger hon.

– Till exempel har vi på knappt en vecka vuxit och blivit en av de största Facebook-sidorna i Fellingsbro. Jag har till och med utlovat att om 500 personer går in och gillar sidan innan veckans slut så kommer jag bjuda på bullar till alla som besöker redaktionsmötet den 21 september kl. 13 i Sockenstugan.

Utvecklingen för fellingsbro.se:s Facebooksida går stadigt framåt.

De reportage som läggs upp på fellingsbro.se:s Facebooksida når nu i snitt 1 200 personer varje dag och sammanlagt är det över
8 000 olika personer som läst artiklarna på Facebook.

En annan intressant iakttagelse Angelica gjort under veckan är att tidningen läses även utanför Fellingsbro sockens gränser.

– Ja, jag kan se att vi har läsare runt om i hela landet, och till och med i Spanien, Norge och USA. Kan hända är det utflyttade fellingsbroare som fått nys som fellingsbro.se.

Totalt har nästan 1 500 personer besökt sajten sedan i fredags och tittat på de olika artiklarna och reportagen sammanlagt nära 14 000 gånger. Fantastiska siffror tycker vi på redaktionen!

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.