Handla i Fellingsbro

Vill vi hålla Fellingsbro levande är det viktigt att vi använder de tjänster som finns här idag. Allt ifrån att använda bankomaten till att handla lokalt.

Vi har förutom Hemköp som är utmärkt och gör det möjligt för oss att få tillgång till både posten och systembolaget. Du kan på systembolagets hemsida beställa från hela deras sortiment och få det gratis levererat till Hemköp. Här finns ytterligare en livsmedelsaffär till. Det är Arbils livsmedel som ligger i gamla apoteket på Bergsvägen. De har det kärvt men kan överleva om lite fler handlar även där.

Dana Nader är mannen bakom Arbils livsmede

Vi blev alla väldigt glada när Solhem inte försvann och ser fram till våren då de ska öppna igen. Vi vill vi absolut ha kvar pizzeriorna som gör härliga pizzor. Det finns många flera goda exempel. Det är inte bara stationssamhället det berör utan hela Fellingsbro socken

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.