Läget fellingsbro.se

Vad händer med fellingsbro.se. En liten sammanfattning av läget idag.

2009 startade jag Fellingsboprtalen fellingsbro.eu. Att det inte blev fellingsbro.se var att Lindesbergs kommun hade rättigheterna till det domännamnet. Därför tog jag adressen fellingsbro.eu. Jag bevakade adressen fellingsbro.se. Kommunens företrädesrätt försvann men en dejtingsajt hann före mig och tog domänen fellingsbro.se. Det var tydligen inte särskilt lyckat så de upphörde. Jag hann rädda det. Jag är ägare till både fellingsbro.eu och fellingsbro.se. Efter 8 år med fellingsbroportalen hade jag kommit till vägs ände.

Då 2017 tog Hembygdsföreningen initiativet att starta fellingsbro.se med flera redaktörer. Jag kom med för att föra över erfarenheten från fellingsbro.eu till fellingsbro.se. Redaktörerna försvann 2019 och jag blev ensam kvar och har drivit den efter förmåga.
Nu 2023 slutar jag definitivt. Åldern tar ut sin rätt. Jag vill att domänen inte ska var min personligen utan tillhöra Fellingsbro sockenförening. Just nu pågår arbete med att föra över den till sockenföreningen.

Ett stort bekymmer är att fellingsbro.se använder programmet wordpress som strular idag. Ny kompetens behövs för att ordna det. En förutsättning är förmodligen möjligheter att köpa tjänster. Rimligtvis borde det finnas bra förutsättningar att både sälja annonser och få pressstöd för den lokala tidningen fellingsbro.se på nätet.

Tidningen kan också utvecklas med utökat innehåll som familjesida.

Jag hjälper gärna till efter förmåga men tar inte på mig några uppdrag.

Till sist vill jag tacka alla er som har gett mig uppmuntran till det jag har gjort.

God fortsättning på det nya året.

Elias ben Salem

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.