Surfcafé Fellingsbro fortsätter i ny tappning

Torsdagarna 17 och 24 mars startades upptakten till surfcafë i Fellingsbro där var och en i en mindre grupp fick låna surfplatta. Det blev mycket lyckat och får nu glädjande en fortsättning.

Anna-Lena Skeneby från Lindesbergs kommun säger:
– Denna första gruppen är en ”färdig grupp” men vi kommer att ha flera surfcafeer framöver. Du kan anmäla dig via vår webbsida lindesberg.se/digitala seniorer eller maila: digitalaseniorer@lindesberg.se eller ringa 0581-84640. Mer om tid och plats kommer.

Först till kvarn gäller

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.