Rapport från SPFs sammankomster den 17 november och 8 december

Kerstin Ahlgren SPF Seniorerna, säger:
– Fellingsbro har under november/december anordnat två sammankomster med trevlig gemenskap.

Vid månadsmötet den 17 november på Olofsborg, fick föreningen besök av Arbughi Strängar. Ett gäng glada damer från Arboga med Gullan Bergdahl från Fellingsbro, de sjöng och spelade cittra varvat med lite trevliga historier. Ett trevligt inslag som vi gärna vill se och höra igen.Den 8 december samlades medlemmarna i Klockargården, för att avnjuta årets julbuffé. Julmaten hade till stor del tillagats av några medlemmar, och blev mycket uppskattad. Birgit Anderbert från Lindesberg, stod för underhållningen, hon spelade dragspel och sjöng de traditionella julsångerna varvat med lite av varje.

Vid det avslutande kaffet var det dragning på ett jullotteri med många vinster. Extra trevligt var att flera nya medlemmar deltog. Välkomna säger vi till dem.

Nästa träff blir grötfest/ julgransplundring den 19 januari i Klockargården om pandemin tillåter.

Då blir underhållningen ett hemligt inslag med svägerskorna Berit och Caroline Kleber.

SPF önskar alla, gammal som ung en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.

Det är härligt att få berätta om vad som händer i socknen. Gör som Kerstin Ahlgren skriv och berätta och gärna med bilder.

About Elias ben Salem 1495 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.