Återvinningen asfalterad tack vare medborgarförslag

Bild: Elias ben Salem

Härligt med att allt fler kommer med bidrag till fellingsbro.se. Många funderingar och tankar har här möjlighetatt komma till tals. Mats Byrén har en bra artikel om återvinningsstationen.

Bild: Kurt Skantz

Arbetet med att asfaltera och inhägna återvinningsstationen på Norra Bangatan är nu klart. En mycket efterlängtad åtgärd som kommit till tack vare ett så kallat Medborgarförslag som pensionärsföreningarna PRO och SPF gemensamt lämnade in till kommunen förra året.

Efter att förslaget manglats i kommunens olika instanser togs beslutet på Kommunstyrelsens möte den 4 maj i år. Och nu är det alltså snart invigning av den uppfräschade återvinningsstationen. Tack till kommunen för det och en applåd till PRO och SPF för initiativet.

Det är fritt fram för vem som helst att lägga ett Medborgarförslag till kommunen. Man gör det på kommunens hemsida, här är länk till hur det går till:

https://www.lindesberg.se/kommun-och-politik/politik-och-demokrati/medborgarforslag

BIL 15 Remissyttrande medborgarförslag om belysning o asfalt  vid återvinningen.pdf
251K Visa som HTML Ladda ned

About Elias ben Salem 1495 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.