Rotarys hjälpsändning till Saldus i Lettland blev en succé.

BIld från Pixabay

Christer Rydergård från Fellingsbro Rotaryklubb hälsar att insamlingen till hjälpbehövande i Saldus Lettland, i samarbete med fem andra Rotaryklubbar, nu är avslutad.

Totalt blev det ca 250 – 300 välfyllda flyttkartonger. Drygt 100 av dem kommer från Fellingsbro.  Kartongerna lastas idag på en långtradare för vidare färd till Lettland. Nu när kylan har kommit kommer vinterkläderna som skänkts väl till pass

Fellingsbro Rotaryklubb framför ett stort tack till alla gåvogivare som gjort det möjligt  för oss att genomföra ännu ett lyckat projekt.

Rotary gör skillnad.

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.