Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Käglan


Käglan inbjuder till besök. I år är det extra många som har tagit en runda här. Flera olika spår som Fellingsbro Goif sköter om. Förutom dessa spår finns det ju även naturliga stigar och skogsvägar som man gå på. På hälsostigen kan man gå med rullator. Och alla kan välja sin egen takt. Många blåbär är ännu oplockade och skogen har fått en del nya invånare som den som har ögonen med sig kan få syn på.

På lördag är du extra välkommen och då finns orienterare på plats för att hjälpa till.

About Elias ben Salem 908 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.