Vandringens dag vid Käglan lördagen den 12 september

Foto: Kurt Skantz
Lördag 12 september arrangerar STF Vandringens dag över hela landet. Fellingsbro G.o.I.F. Orientering ställer då upp i KÄGLANSKOGEN och finns på plats med upplysningar om ”våra spår”.. Lycka till med en god tur.

Johnny Erixon har skickat till fellingsbro.se om Vandringens dag. Han säger:
– Under många år som säljare när jag var ute upptäckte jag att STF Svenska Turistföreningen hade fantastiskt fina vandrarhem som var både bra och billiga, Självfallet blev jag medlem i föreningen. När Vandringens dag dök upp tyckte jag att spåren på Käglan skulle vara väldigt roliga att få visa upp för flera så jag tog upp med orienterarna som nappade på idén.

Observera att denna vandring sker på egen hand, se beskrivning. Antal platser är begränsade. Medtag egen matsäck. Det finns inte möjlighet till påfyllning av vatten.

Vandringens dag i Käglanskogen, Fellingsbro På Vandringens dag den 12 september kommer en grupp orienterare varav en representant för STF Närke Bergslagen, Johnny Erixon, att stå vid parkeringen i Käglanskogen, Fellingsbro kl 10-12. Vandringen görs på egen hand, den är alltså ej organiserad. Det finns flera spår att välja på. Det finns fyra spår som är lätta att gå; – 1,3-1,5 km – 3 km – 4 km – 5,6 km Här finns också ett kuperat och mer utmanande spår på 9,1 km.

  • Samling: Parkeringen vid Käglanskogen, Fellingsbro , 10:00
  • Plats: Parkeringen vid Käglanskogen, Fellingsbro
  • För vem? Alla

Mer om Vandringens dag finner du på Svenska Turistföreningens hemsida.

About Elias ben Salem 908 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.