Musik i sommarkväll Spannarboda torsdag 9 juli 19.00

Från Näsby Fellingsbro församlingars senaste församlingsblad:

”Beata Bermuda”. Beata Bermuda har etablerat sig som en frisk fläkt på de svenska, europeiska och amerikanska folkmusikscenerna. Egenkomponerad musik på fiol, sång och glockenspiel med grunden i skandinavisk folkmusik och drag av indiepop har gett Beata Bermuda deras egen unika röst – en röst som talar om feminism och tolerans.
Linnea Aall Campbell, sång och fiol
Hanna Andersson, sång och fiol
Samantha Ohlanders, sång och fiol

About Elias ben Salem 1020 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.