Vårdcentralernas digitala mottagning

I dessa coronatider när vi inte ska besöka varandra kan en digital mottagning vara ett intressant alternativ. Klicka på Vårdcentralernas digitala mottagning så kommer du till Region Örebros information på nätet. Nedan följer ett antal rubriker som där är klickbara för mer information.

Ladda ner appen

Vad kan vi hjälpa dig med

Besöksorsaker

Hur söker jag vård för mitt barn?

Så här går det till

Hur bokar jag en tid

Vad kostar det?

Recept och remiss

Säkerhet

Skyddade personuppgifter

Vilket tekniskt stöd behöver jag för att använda digitala mottagningen?

Var kan jag vända mig med synpunkter och klagomål?

About Elias ben Salem 1020 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.