Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Ännu vill frosten hålla kvar sitt grepp

Foto. Gunnel Godulf
Ännu vill frosten hålla kvar sitt grepp, kalla nätter. Tidigt på morgonen mycket kallt, men så kommer solen, först vågar sig humlorna fram, sen bina och andra insekter, och framåt eftermiddagen blir det ganska skönt ute. I morse var det mycket fåglar i farten. Traditionellt är ju Kristi himmelsfärdsdag en dag då folk ofta samlades till gökotta, ibland som en gudstjänst ute i naturen eller annat möte eller som en utflykt med matsäck för att just lyssna på fåglar och njuta av naturen. Och i morse var det en gök som hördes bland de andra fåglarna.

 

Foto: Gunnel Godulf

 

 

 

 

About Elias ben Salem 908 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.