Hjälpa andra att handla

Bild från Pixabay

Vi kan alla hjälpa till i en svår tid med coronavirus. Farligt är det för äldre över 70 år och synnerligen farligt är det med nedsatt immunförsvar.  Ett effektivt sätt är att isolera de utsatta. Då är det bra om de kan få hjälp med att under säkra former kunna få handla eller hjälp att handla.

Hemköp i Fellingsbro var först ut med ha öppen butik för 65+ tisdagar och fredagar 8-9.

Personer. Alfred och Angelica Ruth hjälper en granne med inköp. Ett initiativ som många andra kan följa. Fråga dina äldre grannar om de behöver hjälp.

Röda korset går ut med hjälp att organisera inköpen där knytgubbarna har lovat att leverera.

Pernilla Johansson

Solhem. När fellingsbro.se talar med Pernilla Johansson Solhems handelsträdgård säger hon:

– Det är en tid när många äldre får lust att börja göra sina trädgårdar fina men uppmanas att isolera sig. Då är det svårt att komma till handelsträdgården för att köpa in jord, fröer, plantor och annat nödvändigt. Vi erbjuder oss att ta emot beställningen och plocka ihop varorna och leverera dem i Fellingsbro och Frövi.

 

 

 

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.