SPF Årsmöte 2020

Aktiva inom SPF Seniorerna i Fellingsbro avtackades.

Ordförande Bernt Larsson hälsade deltagarna hjärtligt välkomna till årsmötet. Dagens föredragshållare var Lindesbergs kommuns enhetschef Carin Neanro.  Hon informade om bland annat hemtjänst, rehab och bostadsanpassning. En trevlig och bra presentation men kanske inte alltid så lätt att förstå. För er som inte hade möjlighet att komma eller tyckte att det var väldigt mycket information att ta till sig kan gå till kommunens hemsida där det finns en väldigt bra presentation. Klicka på rubriken ”Omsorg och hjälp” så kan du i lugn och ro läsa och fundera.

Berit Pettersson höll en finstämd parentation med en dikt av Bo Setterlind över de medlemmar som hade gått bort under året.

Det hela avslutades med årsmötet.

 

About Elias ben Salem 908 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.