Seniorkollo 17-21 augusti 2020

 

Sommaren 2020 erbjuder Lindesbergs kommun dig som är över 70 år att åka på kollo till Åkerby gård utanför Nora, 17-21 augusti.

Anmälan
Seniorkollo vänder sig till dig i kommunen som är över 70 år, känner dig ensam och vill umgås med nya vänner. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

Senast 30 april!

Du kan också använda broschyren som finns att skriva ut för att anmäla dig. Länk till broschyren hittar du längst ner på sidan under ”Relaterad information”.

Hur många platser finns det?
Det finns plats för 20 personer. Om fler än 20 personer anmäler sig kommer ett urval att ske. Vi ringer upp alla som anmält sig för att ställa lite frågor och gör urvalet efter det.

I slutet av maj får du besked om du har fått plats eller ej.

Vad kostar det och vad ingår?
Kostnaden är 1 200 kronor, faktura kommer hem till dig efter kollot. I kostnaden ingår

  • buss tur och retur
  • mat
  • boende
  • samtliga aktiviteter.

Program för dagarna
Programmet är i samverkan med fler olika föreningar och organisationer och har fokus på hälsa och livskvalitet. Vi kommer till exempel att erbjuda föreläsningar, friskvårdsaktiviteter och social samvaro i skön atmosfär med vacker utsikt.

Tillgänglighet
Det är begränsad tillgänglighet för dig med rollator eller rullstol. Det finns asfalterade vägar på området men det är viktigt att du kan klara dig själv. På alla föreläsningar kommer det vid behov finnas hörselslinga.

Har du frågor om seniorkollo?

Ring Carin Neanro, 0581-815 26.

Formulär för anmälan finner du på följande länk ”Seniorkollo sommaren 2020”

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 935 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.