SPF Seniorerna grötfest

Gertie Andersson med svägerskorna Berit och Caroline Kleber

SPF Seniorerna har haft sin traditionella grötfest på Olofsborg under eftermiddagen torsdagen den 16 januari.

Cirka 35 personer njöt av den goda hemlagade gröten. Svägerskorna Berit och Caroline Kleber med Gertie Andersson spelade och sjöng vacker stämsång. De hade även ordnat med en del kluriga frågor om repertoaren de bjöd på. Segrare blev Alf Lundqvist. Grattis!

Nästa träff blir 29 januari, då kommer Emma Andersson, Vuxenskolan och föreläser om Hasse & Tages kulturskatt med film, musik och bilder.

Välkomna !

Hälsar Kerstin Ahlgren
SPF

About Elias ben Salem 861 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.