Handelsman Leif Sandelius avtackades måndagen den 25 november

Leif Sandelius avtackas av Torsten Ericsson

Under ett år har Leif Sandelius hållit ställningarna i Sockenstugan. Med Leifs goda hand har Sockenstugan varit öppen för alla hugade.

Många diskussioner har skett runt kaffebordet med varierande resultat. Denna eftermiddag när Leif slutar samlades de närmaste vid bordet dukat med tårta, kakor och bullar. Det blev mer än normalt heta samtal framför allt om Fellingsbros roll I Lindesbergs Kommun.  Självfallet kunde man inte komma till en enkel lösning på problemen.

Vem vet kanske nästa kommunfullmäktigemöte kommer att locka många fellingsbroare med starka åsikter.

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.