Finnjävlar – Föreläsning med Kristian Borg

Välkommen till föresläsning den 5 december kl. 18.30, Lindesbergs stadsbibliotek

I antologin Finnjävlar berättar ett 15-tal sverigefinnar om klass och klassresor, diskriminering och motstånd – och om stolthet, skam och kampen för självkänsla. Redaktör för Finnjävlar är Kristian Borg – journalist och förläggare, som också driver Finnjävlarpodden på Sveriges Radio.

Föreläsningen arrangeras av Nora bibliotek och Lindesbergs bibliotek i samarbete med Föreningen Norden i Nora samt Finskt förvaltningsområde i Lindesberg.

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.