Seniormässan i Lindesberg större än någonsin

Seniormässan är en del av den nationella kampanjen ”Balansera mera” som årligen arrangeras i syfte att förhindra fallolyckor.

När årets mässa äger rum, onsdagen den 2 oktober i Lindesberg arena, hoppas vi på än större uppslutning i och med att vi nu vänder oss till utställare och besökare i hela norra länsdelen. Förra året lockades över 1600 personer till arenan. Mässan är ett samarbete mellan länets norra kommuner, Region Örebro län och föreningar/organisationer.

Varierat innehåll

Förutom utställare kommer det under dagen att bjudas på bland annat föreläsningar och underhållning.

Seniormässan växer efter fjolårssuccén

 

About Elias ben Salem 465 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.