Seniormässan i Lindesberg större än någonsin

Seniormässan är en del av den nationella kampanjen ”Balansera mera” som årligen arrangeras i syfte att förhindra fallolyckor.

När årets mässa äger rum, onsdagen den 2 oktober i Lindesberg arena, hoppas vi på än större uppslutning i och med att vi nu vänder oss till utställare och besökare i hela norra länsdelen. Förra året lockades över 1600 personer till arenan. Mässan är ett samarbete mellan länets norra kommuner, Region Örebro län och föreningar/organisationer.

Varierat innehåll

Förutom utställare kommer det under dagen att bjudas på bland annat föreläsningar och underhållning.

Seniormässan växer efter fjolårssuccén

 

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.