Senaste nytt från vårdcentralen i Fellingsbro

När fellingsbro.se talar med Freja vårdcentrals chef Ann-Sofi Karlsson säger hon:

– Vi har lyssnat till argumenten från Fellingsbro  så nu går det att få provtagning tisdagar och onsdagar på eftermiddagen kl 13-15.30. Tiderna bokas via Freja vårdcentrals ebokning eller att man ringer 0581-628690. Det är inget drop in. Vi tillsammans med Lindesbergs kommun ordnar en minimässa för seniorer tisdagen den 1 oktober kl 13-15 på vårdcentralen i Fellingsbro. Den kommer också att hållas på Dagrehab Tallen i Frövi måndagen den 30 september kl. 13-15.30. Du kommer att på minimässan få träffa

About Elias ben Salem 465 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.