Senaste nytt från vårdcentralen i Fellingsbro

När fellingsbro.se talar med Freja vårdcentrals chef Ann-Sofi Karlsson säger hon:

– Vi har lyssnat till argumenten från Fellingsbro  så nu går det att få provtagning tisdagar och onsdagar på eftermiddagen kl 13-15.30. Tiderna bokas via Freja vårdcentrals ebokning eller att man ringer 0581-628690. Det är inget drop in. Vi tillsammans med Lindesbergs kommun ordnar en minimässa för seniorer tisdagen den 1 oktober kl 13-15 på vårdcentralen i Fellingsbro. Den kommer också att hållas på Dagrehab Tallen i Frövi måndagen den 30 september kl. 13-15.30. Du kommer att på minimässan få träffa

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.