Trubadurkväll i Balsta Bygdegård. lördagen den 28 september

Nu har du möjlighet att åter få uppleva Club 67 men i ny tappning.

Vill du veta vad Club 67 var för någonting är det bara att klick på länken Club 67 .

Helene Törnqvist säger:

– Varmt välkomna till vår trubadurkväll i bygdegården där Millan och jag kommer att spela!! Vi öppnar dörren kl 19.30 då maten serveras, vid 21.00 så börjar musiker att spela. Vi kommer att servera en taco buffé och dryck finns att köpa i baren.
Pris för kvällen är 250:-/ person
Anmälan görs till Lottis 070-4555911 eller Helene 070-6004461 senast 23 september,

Ta med dina vänner och framför allt ett glatt humör.

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.