Föreläsning om Dataspelsmissbruk

Anton Algotson

Torsdag den 12 september, kl 18.30 på Fellingsbro Folkhögskola.

Den är gratis och öppen för alla! Ingen föranmälan!

”I skuggan av mig själv” är rubriken på Anton Algotsons föreläsning som handlar om hans personliga resa genom problematiken, mörkret och ljuset samt hur/varför problematiken ökar så mycket i dagens samhälle.

”Vad händer när din identitet på internets dataspelsscen är viktigare än den i ditt eget liv? När du kastar bort dig själv för en dröm som snabbt förvandlas till en mardröm som du inte kan vakna upp ur.”

Anton kommer att blanda allvar med humor genom hela föreläsningen, för att nå in i hjärtat på så många lyssnare som möjligt.

Vi hoppas och tror att Anton kan ge många föräldrar både ”nycklar” och aha-upplevelser.

Välkomna hälsar Fellingsbro Föreläsningsförening.

DELA GÄRNA.
Hälsningar Eva Munkvold

About Elias ben Salem 845 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.