Larz-Kristerz i ishallen

Larz-Kristerz Foto: Kurt Skantz

Fredagen den 29 april uppträdde Larz-Chrisrterz dansband i ishallen i Fellingsbro.

En oförglömlig händelse i synnerhet för de som var med. Idrottsföreningarna lyckades att med gemensamma ansträngningar locka hit dansbandsvinnarna från SVTs program 2008 om Sveriges främsta dansbandsband, Detta blev vi påminda om när SVT söndagen den 15 juli sände programmet ”Vill du dansa?” som på ett trevligt och intressant sätt berättade om dansbandet Larz-Kristerz och den svenska dansbandskulturen. Du får följa bandet från starten med en brinnande folkvagnsbuss på Barnens Dag-paraden i Älvdalen, via Dansbandskampen fram till deras nuvarande position som ett av Sveriges största dansband.

Själv kan du återse dem i Kurt Skantz video från ishallen i Fellingsbro.

 

About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.