Ida: Apropå sommarlov …

Bilden av Ida Rosén Branzell är framtagen speciellt för Lindesbergs nya biblioteksbuss, och sitter på bussens bakvägg.

Sommarlovet har äntligen öppnat dörren för många skolbarn och ungdomar till det fria tidsrummet. Där blir, för somliga, bokstäver och böcker till ett nöje snarare än måsten. För andra fortsätter arbetet förtrutet sommaren igenom. Det kan vara en fröjd att jobba, så länge du slipper tidspress och stress. Men tänk om du inte blir kvitt dem och det som lockar allra mest är att bara försvinna in i en bok, och bara glömma allt under en blå himmel prydd av sommarmoln och tornseglare …

I sådana stunder försöker jag att se på de pauser och mellanrum som ramar in alltsammans, som jag faktiskt kan påverka, och göra dem så bra som möjligt. För de finns där, ibland små och nästan omärkbara, men aldrig så viktiga, som just då …

… och dagarna som fläktar förbi är som sidor som bläddras i min egen bok, och i den kan allt hända och allt är möjligt!

About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.