Musik i sommarkväll i Fellingsbro, Spannarboda och Frövi

I sommar fylls  de olika kyrkorna i Näsby och Fellingsbros församlingar med mycket musik. Det kommer att ske på torsdagar med start kl 19.00. Ett undantag – söndagen den 9 juni 18:00.

9  juni Pingstdagen 18:00 Näsby kyrka,” Sommarsånger och gospelsväng”. Kyrko– och Gospelkören. Titti Ångman och Elina Hultman.
4 juli Fellingsbro kyrka, ”Arboga Barock”. Birgitta Rosenqvist Brorson, Elin och Sven Jauring. Barockmusik i ett lekfullt och varierat program för cembalo, sång och barockfiol.

11 juli Spannarboda kyrka, ”Evert i dikt och ton.
Berit Pettersson läser texter av Evert Taube. Helene Wallin och Titti Ångman, sång och musik.

18 juli Näsby kyrka, ”Vi på den här planeten”. 
Ett stämningsfullt folkmusikprogram med fiol och orgel, som betonar vår tillhörighet till naturen och jorden.Petra Testad – riksspelman och Gunnel Testad – kantor och folkmusiker.

25 juli Fellingsbro kyrka, ”Orgel och saxofon – ett klangfullt möte!” 
Hanna Drakengren, organist i Arbogabygdens församling och David Ehrlin, saxofonist, bjuder på klassiska verk, psalmarrangemang och improvisationer med hjälp av orgelns varma klang och saxofonens lite mer sträva ton.

1 augusti Spannarboda kyrka, ”En stund på jorden”. 
Elina och Johan Hultman, sång, piano och slagverk. Musik som på olika sätt beskriver hur det är att få vara en stund på jorden. Musik av Laleh Pourkarim, Bo Sundström, Sofie Livebrandt mfl.

8 augusti Näsby kyrka, Trubadurkväll med Johan Amcoff, 
Cornelis Vreeswijk och annat smått och gott.

Till hemsidan för församlingarna.

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.