Fellingsbro har ett eget stort svart hål!

Även Fellingsbro har sitt alldeles eget stora, svarta hål. Det finns vid järnvägsövergången på Bergsvägen och hålet har funnits där alldeles för länge. Hur länge till som det kommer att finnas vet vi inte i skrivandets stund. På fellingsbro.se har vi försökt få ett svar på den frågan utan att lyckas. Naturligtvis kommer vi att försöka igen. Men i väntan på ett svar återstår bara att uppmana till viss försiktighet när järnvägsövergången och dess ”slukhål” passeras.

I övrigt konstaterar vi att skyltarna med ”Varning för högspänning” varit nedrivna sedan en tid tillbaka vid samma järnvägsövergång. Förhoppningsvis känner någon ansvarig även ansvar för det och ser till att skyltarna kommer upp igen. Vi tackar på förhand!

About Arne Wikström 314 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.