Föreläsningsföreningen bjuder på en riktig rysare!

Marku Lutteman

Nu startar Fellingsbro Föreläsningsförening det nya året med ett intressant föredrag av författaren Markus Lutteman. Efter föredraget blir det  årsmöte.

Alt sker på Fellingsbro Folkhögskola torsdagen den 7 februari  kl 18:30

Markus är  just nu är aktuell med boken ”Floden”. Andra böcker är ”El Choco” och ”Blodmåne” samt ”Heroine“ som han skrivit tillsammans med Mons Kallentoft. Markus är även känd som spökskrivare åt Patrik Sjöberg.

Om Markus Lutteman

Markus är född och uppvuxen i Arboga, men har därefter bott i bland annat Stockholm och Liverpool. Bor sedan tio år tillbaka i Örebro.

Just nu är Markus aktuell med sin nya bok ”Floden”. En mörk och lite skrämmande berättelse som fått fina recensioner och som han själv beskriver som en existentiell bladvändare – helt olika hans tidigare böcker.

Han har arbetat på flera dagstidningar, bland annat Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Nerikes Allehanda.

Markus tilldelades ”Platinapocket” i kategorin Årets mest sålda fackbok 2008 och Stiftelsen Jeremiasfondens Stipendium 2014. Han utsågs till Mälardalsambassadör 2016.

Efter föreläsningen blir det årsmöte

När fellingsbro.se talar med Eva Munkvold sekreterare i Föreläsningsföreningen säger hon:

– Alla är hjärtligt välkommen till föredraget och det efterföljande årsmötet som brukar var kort – en kvart eller så. Vi tar som vanligt inget inträde till föreläsningen men tar gärna emot ett frivilligt bidrag efter föreläsningen. Lämna  det gärna i vår lilla burk.

– Du har även möjlighet att bli betalande medlem i vår Föreläsningsförening. Välkommen!

Föreläsningen är gratis och öppen för alla. Ingen föranmälan!

 

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.