Senaste nytt från Fellingsbro integrationsnätverk

 Fellingsbro integrationsnätverk  – FIN- startar förberedelserna för 2019

Åsa Viggeborn

När fellingsbro.se talar med Åsa Viggeborn, Lindesbergs kommun , om vad nätverket planerar säger hon:

– Svenska kyrkans aktiviteter på tisdagar kommer flyttas till måndagar mellan kl. 14.00-16.00 från och med årskiftet. Verksamheten har många besökare och för att kunna bemöta behovet flyttas tisdagsträffarna till måndag eftermiddag.

– En ny grupp som riktar sig till män kommer startas upp. Gruppen kommer kallas XY. Ansvariga för gruppen är Svenska kyrkan.

– Studieförbundet Vuxenskolan har undervisning i Fellingsbro.

– På onsdagarna kl 16.00 har Knytgubbarna normalt aktivitet i ishallen. Knytgubbarna hjälper barnen med utrustning m m kring skridskoåkning.

Daniel Fagerlund

– Daniel Fagerlund, Lindesbergs kommuns näringslivsutveckling, arbetar med landsbygdsutvecklingsfrågor. Han vill gärna vara en del av nätverken som finns i Fellingsbro.

– Den 26 januari, kl. 11.00, 2019 kommer gruppen FIN att ha en aktivitetsdag vid ishallen Bernehov, Fellingsbro. Under dagen kommer det finnas möjlighet att prova på skidåkning och pulka. Korvgrillning planeras också.

– Redan nu behöver vi börja rekryteringen av fler utställare till nästa års upplaga av Fellingsbrodagen.

– Till sist är FIN intresserad av att ingå som en grupp under Sockenrådet för att verka för integration.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.