Lindesbergs kommun söker arrangörer till sportlovsaktiviteter

Lindesbergs kommun söker arrangörer som vill vara med och göra lovaktiviteter för barn och ungdomar årskurs 1-9 under sportlovet vecka 8.

Lindesbergs kommun strävar efter att ha ett brett och stort utbud av lovaktiviteter för skollediga barn och ungdomar 7-15 år som är bosatta i kommunen.

Nu söker kommunen föreningar, företag eller andra som kan och vill vara med att ge kommunens lovlediga barn och ungdomar något kul att göra under sportlovet vecka 8, 2019!

Aktiviteterna är gratis för alla deltagare. Lindesbergs kommun betalar deltagande arrangörer för sin medverkan och ersättningens storlek sker genom överenskommelse.

Välkommen med er intresseanmälan, frågor och idéer på e-post lov@lindesberg.se senast 22 december 2018, skriver Lindesbergs kommun på sin hemsida lindesberg.se.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.