Välkommen till Bergslagens frukostträff!

bergslagen.se

Destination Bergslagen presenterar sina planer inför 2019 och workshopar på ämnet VÄRDSKAP.

Vikten av värdskap, i det dagliga mötet, i samarbete och i sociala medier osv.

Du är välkommen den 23 november till Lindesbergs Hotell & Stugby, Lindesbergs Golfklubb.

Kaffe och smörgås finns framme från 07:45, träffen pågår mellan 08.00-ca 09.30.

Anmäl dig senast den 21 november:
E-post: info@bergslagen.se, tfn. 0581-120 50

Har du frågor kontakta:

Marie Nilsson
Turistassistent
 0581-811 70

Vad är Destination Bergslagen?

Destination Bergslagen (Tursam i Bergslagen ekonomisk förening). Vårt Bergslagen är samlat kring de städer och orter som ligger i nordvästra Västmanland (Örebro län), Lindesberg, Nora, Hällefors, Grythyttan och Kopparberg. Vi drivs sedan 1993 som en ekonomisk förening där våra fyra kommuner är medlemmarna. Lindesberg, Nora, Hällefors och Ljusnarsbergs kommun. Vi samarbetar med besöksnäringen för en ökad marknadsföring av vårt Bergslagen som en destination.

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.