Kul Tur

Bild på Chefredaktören Elias Ben Salem

Har man lite tur kan man få kul. Det är förmodligen det som är kultur. 

I veckan hade vi tur att få kontakt med Sven Carlsson som startade lindekultur. Det tycker jag är kul. Det är verkligen roligt att kunna förmedla vad som händer på kulturområdet inom Lindesbergs  kommun.

Den här veckan har varit fantastisk med kommunens höstlovsaktiviteter för barn och ungdom. Allt ifrån fotboll till bioföreställningar –  dessutom gratis.

Har fellingsbro.se lite tur så finns det i bygden några som tycker att det är kul att hjälpa till skriva. Vad händer i socknen? Vad är på gång? Har någon eller några gjort något speciellt? Hela socknen behöver synas. Tala gärna om vad ni tycker så att vi kan göra en bättre tidning.

Vänligen

Elias

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.