Lyckad dag i Fellingsbro!

Fellingsbrodagen blev väldigt uppskattad med många besökare

När fellingsbro.se frågar Åsa Viggeborn, Lindesbergs kommuns  samordnare av Felligsbrodagen, säger hon:

-Dagen blev mycket lyckad och det kom 500-700 besökare. Det blev fler än vad vi arrangörer hade förväntat oss. Kanske berodde det på att Augustisnurren, en stor hundtävling vid Fellingsbrobadet, pågick samma dag.  Valet av plats och tid för Fellingsbrodagen var med andra ord väldigt väl valt.

-Det var en jämn ström av människor under dagen med undantag av sista halvtimman efter sista uppträdandet.  Det blev en härlig blandning av människor.

-Kakbuffén blev mycket uppskattad. Det var härligt att se barnen klappa kaninerna. Det kan bli ännu bättre med flera djur nästa år.  Orienteringsklubbens runda liksom hoppborgen gav gav utlopp för barnens ”spring i benen”. Sedan kunde de ta det lite lugnt med att sitta i traktorerna även  besöka brandbilarna.

-Det blev en fantastisk start på Fellingsbrodagen i sin nya form med Mats Byrén som utmärkt som konferenciär. Nästa år kommer vi säkert att utöka program med exempelvis blandningar av sång, musik och intervjuer – kanske till och med allsång.

-Målsättningen med dagen är att visa upp vårt fina Fellingsbro och få många besökare hit.  Ju fler som hjälps åt desto bättre kommer det att bli. Kom gärna med idéer om hur Fellingsbrodagen kan utvecklas och bli ännu bättre.

Här på fellingsbro.se kommer vi fortlöpande att berätta om hur nästa Fellingsbrodag kommer att ta form

About Arne Wikström 313 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.