Vi välkomnar alla till Stupans 30-årsjubileum

Det dröjer lite tills stupan kommer i vinterskrud

Människor från när och fjärran har under åren besökt Stupan – det buddhistiska fredsmonumentet i Oppeby, Fellingsbro. Stupan ska påminna om att vi människor kan förena ett gott hjärta med förståelse för varandra och allt övrigt i vår tillvaro.

Sommarbild

De som besökt stupan har vittnat om upplevelser av fridfullt lugn och inspiration som ger kraft att hantera vardagslivet i en alltmer komplex värld. Klicka här för mer information och vägbeskrivning.

Datum: söndag 23 september kl. 14 – 16.
Program
En interreligiös ceremoni för fred och välgång – Imagine, dansuppvisning Lindeskolan/Stråssa GF -Fellingsbros spelmanslag – Dansteater Beyond borders – Judisk folkmusik – Mingel – Visning av stupan och tempelrummet.

Varmt välkomna!
Med vänliga hälsningar och kontakta mig gärna!
Solbo buddhistiska kursgård och Stupan
Trudy Fredriksson
0762 052 709

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.